donderdag 13 april 2023

Geborduurde kerstkaart voor week 15...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Nicole. Hebben jullie fijne Paasdagen gehad? Wij hebben de Paasdagen gezellig met ons gezin plus aanhang doorgebracht in Limburg, Posterholt. Op landgoed Aerwinkel hadden we een huisje gehuurd en we hebben mooi weer gehad. Lekker fietsen, bowlen, wandelen, buiten tapas eten, we hebben genoten.

Nu zijn we weer thuis en van Pasen maak ik meteen de sprong naar een kerstkaart want het is donderdag en dus tijd voor 52 weeks to Christmas.


Tussendoor heb ik lekker zitten borduren in het huisje en dinsdag toen we thuis waren heb ik er deze kerstkaart van gemaakt. De vierkante ticketstans gebruikt. Over de gaatjes eerst een wit lint geplakt en daarna een smaller donkerblauw lint. Het dessinpapier en het plaatje zijn van Craftsensations. De paperclip waar de gestempelde tekst "aan hangt" en de hoekjes zijn van Marianne Design evenals de goudkleurige enamel dots bij de geborduurde patroontjes. De kaart blijft staan door de standaard van Joy aan de achterkant.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt deze week en vind je het leuk om die met ons te delen link hem dan HIER(KLIK), op het blog van 52 WTC. Daar vind je ook de uitslag van de "HOHOHO-challenge".
De link werkt tot 23:55 uur vannacht en er komt zeker iemand van het designteam reageren. Kijken jullie ook in je spam? Ik verdwijn er nog regelmatig in en moet sommige van jullie er ook steeds uit vissen hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda