dinsdag 12 april 2022

Geniet, straal en lach...

 Hallo lieve mensen, wat een heerlijk weertje is het nu weer. Vanochtend al een grote wandeling met Ziva gemaakt, op ons gemakje, en al op een bakje bij mijn ouders geweest.
Zoals ik zondag al zei zou ik vandaag de felicitatiekaart die ik voor Nicole maakte posten. Zij was zondag jarig..


Als basis een vierkante witte kaart met daarop dessinpapier van CraftSensations. Het plaatje van Syta eerst op roze gemat en vervolgens op een stans van Joy/Noor geplakt. Bij deze stijlvolle dame vond ik wel een mooie lipstick passen. Eerst uit roze gestanst, toen uit zwart en op elkaar geplakt. Het stiftgedeelte van het zwart afgeknipt en witte accenten met gelpen gemaakt. Op het roze gedeelte van de lippenstift glitterlijm gebruikt.
De bloemen uit de kleurtjes van de kaart gestanst en om en om op elkaar geplakt. in het midden een glinstersteentje. De gestempelde tekst is van Marianne Design.


Ook de binnenkant een stukje dessinpapier mee gegeven (Nicole decoreert altijd de binnenzijde).

Gisteren iets te enthousiast van alles gedaan en vandaag betaal ik tol dus ga ik zo maar lekker freubelen, geen straf hoor hihi. Het blijft moeilijk om te doseren wat wel/niet gaat en soms moet er gewoon meer gebeuren dan eigenlijk gaat.
Donderdag ben ik er weer met de wekelijkse kerstkaart.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*lippenstift-Marianne Design-LR0704,     *bloemen-Joy/Noor-6002/0972,    *cirkelstans-Joy/Noor-6002/1599,    *tekststempel-Marianne Design-CS1087