zondag 23 juni 2013

Some birdie's thinking of you.......

Goedemorgen allemaal,leuk dat jullie weer even aan komen waaien en dank jullie wel voor de lieve reacties op mijn vorige kaart...genieten is dat en ik ga vandaag weer lekker kleuren denk ik,mmm. Ik ging vanmorgen nietsvermoedend met een lekker bakkie koffie achter het scherm zitten om in alle rust mijn kaart te plaatsen die ik bij het WLVC mee wil laten doen aan de lopende challenge,vintage kaart met als extra een dier erbij.
Blijkt dat ze daar de 300 volgers hebben bereikt en dat je mee kunt doen aan een bloghop....ik heb nog nooit zoveel beweging gehad op de zondagmorgen,pfffff (whaha,LOL) ;p Nee hoor, alle gekheid op een stokje,gefeliciteerd meiden(als een van jullie dit leest/jullie dit lezen),ik vind het geweldig in zo'n korte tijd en ik ben dol op vintage (ben het haast zelf...;p).  Nu dan mijn bijdrage,

Hi dear people,nice of you to drop by and thank you so much for your nice comments about my last post. Today I post a card for the challenge at the WLVC,a vintage card with an animal in the picture.
ik heb gekozen voor een meisje met vogeltjes,het meisje is in 3d opgewerkt,
I choose this lovely girl with birds, I made her in 3d,
dat kun je hier duidelijk zien. De randjes van de kaart zijn met de distresser bewerkt en alle randjes beïnkt met vintage photo.
The edges are distressed and inked with vintage photo,
Het lintje wat ouder gemaakt met gesso evenals de plakpareltjes. De"zegeltjes"komen van het vel dessinpapier.
The ribbon is aged with some white primer,the stamps are from the dp,

Het sentimentje ook op dat papier gestempeld,vond het wel toepasselijk. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag,leuk dat je even langskwam en hou je van vintage ga zeker even kijken bij WLVC,lieve groetjes Miranda
The litlle text is stamped on the dp also. Have a nice sunday,greetings Miranda

*knipvel-Morehead,   *creatable LR0236-Marianne Design,   *plakparels-Action,   *distresser-Tim Holtz,
*distressinkt-vintage photo-Ranger,   *tekststempel-Impression Obsession,  *bloemen-Doe@ding,   *hartje-Xenos,
*kantje groen-Prima Marketing,   *dp-Pion-Vintage garden,   *bruin lintje-rest