donderdag 25 juni 2020

Blauw-wit challenge bij 52 weeks to Christmas.../ Blue-white challenge at 52 WTC...

Hallo lieve mensen, pffft ik had er helemaal geen erg in dat het alweer donderdag is. Gisteravond zat ik lekker achter buiten en dacht....oei ik moet nog een bericht typen want er start een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas. Het is weer de laatste donderdag van de maand én we zitten in week 26 dus op de helft van het jaar !!!
Mijn dt-maatje Bep heeft het thema bedacht en zij wil graag een blauw-witte kerstkaart zien...

Hello dear people, I was almost forgotten to place this blogpost. I didn't notice it was already thursday again. Today starts a new challenge at 52 weeks to Christmas and we want to see a blue and white Christmascard...


Ik heb de Nordic Star van Marianne Design eens opengemaakt. Gekocht in de uitverkoop voor de helft van de prijs maar nog niet gebruikt *bloos*.
Het dessin-papier is van CraftSensations en de ster is gedecoreerd met plaksteentjes. Prettige feestdagen is een sticker van "lang geleden"...hihi

I used the Nordic Star die from Marianne Design. I decorated the star with little gems. The text is a sticker.
If you want to join with your weekly Christmascard you can link it here. The link for the challenge will appear tomorrow online.

Doen jullie weer gezellig mee? Je wekelijkse kerstkaart kun je HIER(KLIK) linken en je kaart voor de challenge kan vanaf morgen gelinkt worden.

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda