zaterdag 20 maart 2021

Een feestje in pastel voor Ineke...

 Hallo lieve mensen, zoals beloofd vandaag terug met een kaart voor de nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. De nieuwe challenge luidt: "maak een kaart in een andere vorm dan rechthoekig/vierkant", niet moeilijk toch?


Met Ineke (Scraps&Ineke), die gisteren jarig was, in gedachten deze voorjaarskaart gemaakt. De vorm van de kaart is gemaakt met een stencil van Studio Light. Een keer in wit, een keer in geel en een geruite vorm gestanst.


De vogeltjes (Marianne Design) zitten gezellig te kwetteren. Meerdere keren gestanst en daarna losgeknipt en op elkaar geplakt. Dit heb ik ook bij de grasrand met bloemetjes gedaan. Wat accentjes gemaakt met een witte gelpen. Deze rand had ik nog nooit gebruikt dus weer wat met mijn voornemen gedaan :)


De ballon ook vastgemaakt aan het "feestje" want stel je voor dat hij wegvliegt hihi. Verder de kaart voor mijn doen rustig gehouden.


Op het challengeblog van De Egel kun je nog meer inspiratie opdoen bij de mooie kaarten van mijn teamgenootjes.
De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft weer een hele mooie prijs beschikbaar gesteld voor deze challenge...


Past wel een beetje bij mijn kaart vinden jullie niet ;P

Deze challenge loopt tot zondag 4 april 20:00 uur (dan is het alweer eerste paasdag!). Veel plezier en succes als je meedoet.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*kaartvorm-Studio Light-stencilMS90,    *feestje +gestempelde tekst-KJ1728-Marianne Design,    *gras+bloemen-CraftUnlimited (boekenvoordeel)4954006,     *ballon-PP1401-Marianne Design,    *vogeltjes-LR0290-Marianne Design,
*geruite dessin-papier-My Favorite Things-party plaid