vrijdag 27 november 2020

Verjaardagspost voor GerJanne.

 Hallo lieve mensen, hier ben ik alweer hihi. Ik had namelijk ook een kaart voor GerJanne gemaakt, zij vierde haar verjaardag gisteren. Omdat GerJanne mij is gaan volgen vanaf het begin (en ik haar natuurlijk) had ik het gevoel dat ik haar al héél lang kende. In het begin van het jaar  hebben we elkaar in het echt gezien (net vóór Corona) en dat was heel leuk.
GerJanne is een bezige bij en heel creatief en daar heb ik mijn kaart op gebaseerd....


Omdat ze wel van kleurtjes houdt heb ik vrolijke kleuren gebruikt. Ze heeft wel eens gezegd dat ze challenges in een boekje schrijft dus ik heb een notitie-blokje op de kaart  gemaakt met allerlei teksten.....


De klemmetjes van Marianne Design's kaartenrek gebruikt en van haar zijn ook de teksten en smiley's.Het pocketzakje naast het notitie-blokje heb ik zelf gemaakt. De rondjes zijn met een cirkelstansje gemaakt, foamblokje ertussen en touwtje eromheen. In het zakje een klein cadeautje verstopt.


De borderrand is het "afval" wat je krijgt als je de notitie-blaadjes stanst (stans van MFT). Ik heb gehoord dat ze hem leuk vond/vind en daar ben ik dan weer blij om :)

Morgen ga ik voor het eerst naar het nieuwe appartement van Rik en Tanika kijken, ik ben zo benieuwd en vind het zo apart dat we er nu gewoon "even" naartoe kunnen rijden. Het is nog niet helemaal geland geloof ik ;P 
Rik heeft sinds half deze week ook een baan dus dat is ook fijn. Dainy is al bij haar zus gaan eten en kroelen met Pixel nadat ze ook geholpen heeft met de verhuis. Leuk hoor, hier zit een blije moeder :)

Dank jullie wel voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Scrappy Cat (2006),   *notitie-boekje-Note Book Edge-MFT,    *smiley's-CR1508-Marianne Design,
*klemmetjes-CR1522-Marianne Design,    *gestempelde teksten-CS1071-Marianne Design