vrijdag 12 juli 2024

Oude of nieuwe hobby ?

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van gisteren. Vandaag plenst het hier en kom ik met iets héél anders. Ik heb, terug, het scrappen ontdekt. Scrappen deed ik altijd voor mezelf in tegenstelling tot kaarten maken want die verstuur je toch naar iemand anders. De laatste tijd lagen mijn inktjes, stencils, pasta's, scrappapier etc me toch wel aan te staren zo van :"mogen wij ook nog meedoen?"
Ja, graag zelfs.....


Ik ben een plakboek gaan halen bij de A. van 25x25 cm. Een heel oud scrapvel van Tim Holtz op maat gesneden, dat was lichtblauw/wit met lichtblauwe streepjes, en daar met een stencil de tekst gemaakt met distressinkt "walnut stain", met een stencil bolletjes gemaakt met distressinkt "shabby shutters".


Het ruitjespatroon is gemaakt met de grungestempel van StudioLight, wat washitape geplakt en ook daar met "walnut stain" overheen gepoetst. De witte puntjes zijn met de pearlpen gemaakt. Op de knop van de bloem en de vlinder glitterlijm gedaan. De plaatjes zijn geknipt uit de collageboeken van Maremi's Small Art en met decoupagelijm ingeplakt.


Ook op het elfje op de vleugeltjes, het jurkje hier en daar wat glitterlijm gebruikt. De tekst-strookjes van Tim Holtz zijn ook al heel oud (nog uit de scrapbookwinkel in Heesch). Ik heb voor deze tekst gekozen omdat die slaan op het proces dat ik doorlopen heb om hier aan te beginnen.

Explore: "kijken wat ik allemaal in huis heb en op internet struinen naar ideeën",
Dream: "in gedachten alles al samenvoegen naar een "sprookjeswereld",
Discover: "ontdekken en uitvinden wat allemaal goed met elkaar te combineren is",

And so the adventure begins: "een "nieuwe" hobby is geboren :)

Heerlijk om de tijd hier mee door te brengen en kijken waar het toe leidt, niet plannen, gewoon go with the flow. Mijn koppie wordt zo helemaal leeg.
Benieuwd wat jullie hiervan vinden, ik weet nog niet of ik dit steeds ga delen, ik zie wel.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda