zondag 11 september 2016

Herfst is een tweede lente.../ Autumn is a second spring...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de enthousiaste reacties op mijn schilderijtje "A vintage romance".. Ik heb ze met veel plezier gelezen en geniet dagelijks van het schilderijtje in m'n woonkamer. Afgelopen week heerlijk veel buiten in het mooie weer geweest want voor we het weten gaat de herfst toch echt beginnen. Vandaar ook deze herfstkaart die ter inspiratie is voor de nieuwe challenge bij http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/......

Hello dear people, thank you for your nice comments about "A vintage romance". I appreciate them very much. Today starts a new challenge at http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/.


De challenge luidt "bomen, takken of bladeren", die moeten ,in combinatie met stempels, op je creatie te zien zijn.
The challenge is to use "trees, branches or leaves" on your creations.


De tekst is gestempeld in de kleur "chianti" van colorbox. De stempel is van Joy/Noor. De kaart waar ik op gestempeld heb is anjerwit van Papicolor. Gemat op roodbruin karton en verhoogd gelijmd op de mooie ronde stans van Marianne Design. Het glimmertje wat je kunt zien is met de "Wink of Stella" brush-pen gedaan, hier zit hele fijne glitter in.


De blaadjes komen van dezelfde stempel-sheet als de tekst van Joy/Noor. Ik heb de blaadjes beïnkt met verschillende kleurtjes inkt, gestempeld, uitgeknipt en een toef mee gemaakt. Wat uitgeplozen kokostouw, dopjes van eikeltjes en piepschuim bramen maken de herfst-toef compleet. Op een klein labeltje "happy birthday" gestempeld.

The leaves are stamped too with different colors ink. I cut them out with a scissor and made a bunch.
A plastic spider and some  fall decoration finishes the card.


Een plastic spin, fluwelen bandje en wat spatjes gestempeld om de kaart af te maken. In de laagjes van de kaart steeds dezelfde kleurtjes terug laten komen.
Deze challenge wordt gesponsord door https://www.craftaddiction.nl/, een leuke webwinkel die pas haar één-jarig bestaan gevierd heeft.

This challenge is sponsored by https://www.craftaddiction.nl/.  If you want to see the prize and the creations the rest of the team has made you go to http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/.
I hope you will join us in the challenge. Thanks for dropping by, enjoy your day,
Greetings Miranda

Wil je zien wat de prijs is en voor de creaties van mijn teamgenootjes klik dan op http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/. Doen jullie weer gezellig mee..?
Dank je voor je bezoekje, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*creatable LR0430- Marianne Design,    *Nellie's multiframes MFD055,    *stempel-Autumn-Joy/Noor 6410/0098- takst en bladeren,    * stempel stippeltjes en hb-Kanban 9001,    *wink of stella brush-ZIG,    *inkt-colorbox-chestnut, chianti, amber, topaz, ochre.    *plastic spin, kokostouw, piepschuim bramen, eikelhoedjes.