dinsdag 18 februari 2014

Hooray....with roses...

Goedemorgen lieve mensen, dank jullie wel voor jullie lieve woorden en begrip n.a.v. mijn vorige post. Ik blijf gewoon zoveel mogelijk freubelen want dat is mijn uitlaatklep en het bloggen is het kersje op de taart omdat we toch allemaal eenzelfde iets delen.  Deze kaart, gemaakt met de mooie rozenstans van Marianne Design, heb ik tegelijk met mijn andere "rozenkaarten" gemaakt. Inmiddels is hij op plaats van bestemming.
Goodmorning everyone, thanks for dropping by. I made this card with creatables from Marianne Design, rose and rosebud.
Het dp is ook van Marianne Design uit het blokje Rose Garden. De gestanste rozen beinkt terwijl ze nog in de mal zaten. De hoekjes van het witte karton en dp met de "billenpons" geponst.
The dp is from the paperpad Rose Garden also from Marianne Design. I inked the roses while they were still in the die. The corners of the white cardboard and the dp are punched with the double corner punch.
Ook het rastermalletje en de banner zijn creatables van Marianne Design. Een klein strikje van satijnlint en wat plakpareltjes maken het plaatje compleet.
The frame and banner are creatables also. A little bow from satin ribbon and some pearls are making the picture complete.
Een fijne dag wens ik jullie en dank jullie wel voor het langskomen......lieve groetjes Miranda
Have a nice day....greetings Miranda