zaterdag 27 april 2019

Dubbele schuifkaart.../ Double slidercard...

Hallo lieve mensen, het is een week geleden dat ik wat postte dus kom ik op deze Koningsdag even aanwaaien. Met het mooie weer van vorig weekend vooral buiten zitten haken (laat ik nog wel zien) en genoten van het feit dat Dainy lekker 4 dagen hier logeerde (woont in Utrecht). Samen tijd in de tuin doorgebracht etc.

Hello dear people, it's a week ago that I posted something. I was enjoying the good weather last weekend and was primarly in the garden. Now it's raining so I'm inside to post this card.

Deze kaart is al lang en breed op plaats van bestemming. Ik heb deze kaart gemaakt met behulp van een filmpje/tutorial (klik) van Daisy Martens. Zij is dt-lid bij Noor! Design en ze stond met deze kaart ook al eens in het Noor-magazine (bestaat niet meer).

I made this double slider-card with this tutorial (click) 


Zo ziet de kaart bij ontvangst eruit. Ik heb een papiersetje van de Action gebruikt om deze kaart te maken. De basis is van kraft-karton. Daarop het dessinpapier. In de hoek de roll-up roses en filmstrip van Joy gebruikt. De randen aan de zijkant zijn ook van Joy.

I made the card from craft-cardstock and a paper-package so everything matches together.
In the corner some roll-up flowers and a filmstrip from Joy. The edges are made with a borderdie from Joy.


De kleurtjes van de eenhoorn terug laten komen in de bloemetjes.
Als je nu aan het lintje trekt komt er niet één maar komen er twee kaarten omhoog geschoven..

When you pull at the ribbon there are sliding two cards from the main card. They stop at a certain point because of the slider-system you have cut at first ( see tutorial)


De tekst  "happy birthday" is een stempel. Omdat ik de kaart qua model al heel leuk vond heb ik niet teveel "toeters en bellen" toegevoegd.
Het is een héél leuk model om te maken en helemaal niet moeilijk. Het schuifsysteem is een foefje en de kaartjes stoppen door dit foefje vanzelf. Het is dus niet zo dat je beide kaarten eruit trekt, tenminste dat is niet de bedoeling hihi.

It's a fun card to make and to receive (I think) and not difficult to make. If you follow the tutorial it is easy.
Thank you for your visit, have a nice weekend and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijn weekend verder en tot blogs :)
Lieve groetjes Miranda

*roll-up roses-Joy/Noor-6002/0385,   *border-Joy/Noor-6002/0986,   *filmstrip-Joy/Noor-6002/0987