woensdag 11 september 2013

Welkom in "my secret garden"....

Hallo allemaal,wat gezellig dat jullie weer even langs komen. Er moet me iets van het hart...Gisteravond kwam Danoesja samen met haar man een bakkie doen en de foto's van Lille bekijken. Ze had een kaart bij van Ans van het blog "kaarten van ons mam". Nou, ik heb zitten ooo-en en aaa-en. De kaart had al eens op haar blog gestaan maar nu blijkt toch dat het scherm niet altijd recht doet aan het "echte"werk. De kaart was zooo veel mooier in het echt, prachtig! Ik bleef kijken... Als ik met dat in het achterhoofd nu kijk naar al het moois wat voorbij komt dan kan ik niet anders dan zeggen :"dames in blogland jullie zijn ontzettend talentvol en creatief",
"blogland got talent",haha. Zo dat wilde ik even kwijt. Met dat in het achterhoofd...whaha nee hoor,grapje ;D. Met deze kaart wil ik graag deelnemen aan de challenge van het We Love Vintage Challengeblog,met het thema tuin.

Hi dear people, I made this card to take part at the challenge at the WLVC with a garden theme.
Het plaatje is uit een scrapvel van Melissa Frances,omdat het een nostalgisch plaatje is en een beetje flets overkwam heb ik het gemat op iets donkerder oranje karton,wat ik terug heb laten komen in een zelfgemaakt bloemetje.
Alle randjes met distressinkt" vintage photo" aangezet, een dubbele strik,stiksteekjes met de hand en een lief kanten bandje. De tekststempels zijn van "Crafty Secrets"en heet: "garden girls"
De parasol,roosjes en blaadjes zijn van Marianne Design, de swirl is met de cricut uitgesneden,wat stickles en pareltjes voor de glamour en een lief klein vlindertje van Rayher. Het mooie zachtgekleurde dp is van Pion "from my heart"(homing pigeons en small roses). Nog een keer helemaal,
fijne avond en lekker slapen voor straks, lieve groetjes Miranda
Greetings Miranda

Challenge tuinkaart WLVC