dinsdag 15 september 2015

Herfstgroetjes / Autumn greetings...

Hallo lieve mensen...zoals beloofd ben ik er met een reminder-kaart voor de september-challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/.
De challenge is : "gebruik 3 dezelfde items op je kaart / creatie". Op deze kaart heb ik 3x de rijf / hark
gebruikt......

Hello, as promised I show you my reminder-card for the september-challenge at http://de-egel.blogspot.nl/. Use 3 the same items on your card / creation. I've used 3 rakes to rake the falling leaves....
Ik heb er een soort 3-luik van gemaakt door een strook cardstock van 14 x 30 cm te vouwen in 3 ongelijke delen zodat er een klein overlappinkje is aan de voorkant...
Snoesje is ingekleurd met mijn nieuwste aanwinst: 'Inktense potloden van Derwent'. Hier kun je gewoon mee kleuren maar ook uitvagen met water zoals bij aquarelpotloden. De kleur kun je intenser opzetten omdat de potloden op inktbasis zijn, gummen lukt dus niet...;p
De achtergrond is met chalk wat grijs gemaakt. Het ovaal gemat op de sierlijke stans van Spellbinders.
Het eerste flapje open en daar is hark nr. 2. De bomen en het lieve konijntje heb ik van een hobbymaatje mogen stansen. Echt mos en de blaadjes dwarrelen door de wind over de gehele kaart..
Als je de kaart opent komt er een passende herfst-tekst in beeld, gestempeld met distress inkt omdat ik het wat "zachter" over wilde laten komen.....
Helemaal geopend zie je aan de blaadjes pas goed dat het hard waait en is hark nr. 3 zichtbaar...
Deze twee pompoen-vriendjes hebben duidelijk lol in de dwarrelende blaadjes. Ook zij zijn met inktense potloden ingekleurd....(linkerpaneeltje).
De tekst ingelijst achter hetzelfde frame dat ik op de voorkant heb gebruikt. Ik heb nu alleen de opvolgende stans mee uitgestanst waardoor de sierlijke passe-partout ontstaat én ik heb meteen dat gestanste label klaarliggen....(middenpaneeltje).
En als laatste het rechterpaneeltje.......
Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben gedaan. Je hoeft de 3 items dus niet persé allemaal op de voorzijde te gebruiken. Laat wel duidelijk zien hoe en waar je ze gebruikt...eitje toch?
De te winnen prijs is wederom een hele mooie ;p. Kun je nog wat inspiratie gebruiken klik dan even door naar http://de-egel.blogspot.nl/ waar al het moois van mijn teammaatjes is te bewonderen.

I hope the pictures are speaking for itself....thanks for dropping by,
Greetings Miranda

Leuk dat je even "aangewaaid" kwam. Als je meedoet veel succes...:)
Lieve groetjes Miranda
Deze kaart doet mee aan challenge #16 bij kleuren met potloden.

*dp-scrapvel merkloos,    *Spellbinders-Nestabillitie-floral ovals,    *hark/rijf-creatable LR0374-Marianne Design,
*blaadjes-craftable CR1336- Marianne Design,    *blaadjes-Joy-6002/0022,    *distress ink-seedless preserves-Ranger,
*inktense potloden-Derwent,    *clear stamp Snoesje-HM9414-Marianne Design,    *stamp pompoenen-Bildmalarna,
*clear stamp tekst-Joy-6410/0098,    *mos, konijn & bomen van hobbymaatje Ine..