donderdag 8 september 2022

"Gatefold" Kerstkaart week 36...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de vorige post. Altijd gezellig om te lezen en als jullie vragen en/of tips hebben ook goed hoor.
Vandaag zien we natuurlijk weer veel kerstkaarten voorbij komen want het is "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas...gezellig! Ik heb mezelf gewaagd aan deze kerstkaart die ik op Youtube voorbij zag komen...


Het is een zogenaamde "gatefold card" oftewel "de sluiting in het midden" hihi. Ik heb hiervoor een blok van CraftSensations gebruikt en goudkarton.


De gestempelde tekst (StudioLight) zit maar aan een kant vast. Ik vond het wat drukke dessin-papier zich heel goed lenen voor dit model.


En zo is hij helemaal geopend. Je kunt natuurlijk nog voor decoratie/een pocket met label/etc kiezen aan de binnenzijde maar ik laat het zo. Op de achterkant kan ik dan nog een persoonlijke wens schrijven. Leuk om zo lekker aan het snijden met de hand te gaan, ik was helemaal zen daarna LOL.
Dit is het filmpje dat ik gevolgd heb https://www.youtube.com/watch?v=2cj9uxTjB5U.

Op het blog van 52 weeks to Christmas kun je je kerstkaart voor deze week linken én je vindt er meteen de top 3 van de "Winterblues-challenge."

Mijn vader is inmiddels thuis en probeert weer aan te sterken. Het gaat best goed vind ik en hopelijk blijft het zo :)
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda