donderdag 2 april 2020

Reminder 52 weeks to Christmas / kerstkaart week 14...

Hallo lieve mensen, hoe is het met jullie? Hopelijk allemaal nog in goede gezondheid? Hier gaat alles gelukkig z'n gangetje. De wond bij mijn moeder ziet er heel mooi uit en het opknappen gaat (mede door de gedwongen rust) voorspoedig, gelukkig. Wat ik wel merk is dat ik slecht de rust kan vinden om te lezen of te freubelen en misschien is dat bij jullie ook zo. Er kunnen namelijk nog heel veel deelnemers bij hoor, bij de challenge van maart...
Om jullie geheugen op te frissen, dit is de sketch....

Hello dear people, I hope you all are feeling fine? Today a reminder for the challenge that is running on 52 weeks to Christmas until tonight 23.55 dutch time. This is the sketch you have to work with..


en dit is de reminder die ik er mee gemaakt heb....

and this is the reminder I've made...


Het dessin-papier is va CraftSensations. Ik heb de tag met lieve pinguïn pas gescoord voor de helft van de prijs bij Boekenvoordeel en maar meteen gebruikt. Is het geen dotje?
Op z'n neusje en op de oogjes zit wat glossy accents voor de glans.
Op de mutsrand en aan de punt heb ik Flowersoft gebruikt, dat geeft een leuk pluizig effect.
In plaats van het touwtje dit keer een slinger gebruikt waarvan de lampjes gekleurd zijn én voorzien zijn van een laagje glossy accents. In het hart van de ijskristallen een glittersteentje geplakt.
De sterren hebben wat glitterlijm gekregen.

Meedoen met de challenge kan tot vanavond 23.55 uur en je kunt je kaart HIER(KLIK) linken.
Je kerstkaart voor week 14 (dus niet volgens de sketch) kun je HIER(KLIK) linken.

Thanks for dropping by and take care.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje en pas goed op jezelf.
Lieve groetjes Miranda

*tag met pinguïn-Yvonne Creations-YCD10179,    *slinger-Yvonne Creations-YCD10036,    *sterren-CraftEmotions-115633/0121,    *flower soft-polar white,   *glitterlijm, glossy accents, plaksteentjes