woensdag 17 februari 2016

Swingen met hartjes..../ Heart-swing....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn " lente-kaart". Ik heb ze weer met veel plezier gelezen.
Vandaag plaats ik een reminderkaart voor de lopende challenge van CraftAddiction "gebruik minimaal één hart". Wanneer je op de gekleurde woorden klikt kom je in de webshop van CraftAddiction.
Ik heb een mal van Dutch Doobadoo gebruikt om een swingkaart te maken. De basiskaart heb ik uit lichtbruin kraftpapier gesneden. Vervolgens de kaart aangekleed met dp uit een papierblokje genaamd Botanical Summer van CraftEmotions.
Ik heb de pagina's met tekst, bloemen en vogels gebruikt omdat daar van die mooie heldere kleuren in zitten. Een klein vogelkooitje met daarop een vlindertje geknipt uit het dp.
Linkerpaneel......
Op het middenpaneel / swing-gedeelte een stempeltje van Wildrose Studio "Teddy met gerbera" ingekleurd met Derwent Inktense potloden en uitgestanst. Gemat op een ovaal van Marianne Design. Achter het plaatje wat kant en een opengewerkt hart van Marianne Design.
Een bloementoef met verschillende bloemetjes en roosjes gemaakt, als je goed kijkt zie je ook wat stukjes parelketting zitten. Op de bloem die Teddy vasthoud een labeltje gesneden met de cricut bevestigd met een plakpareltje. Met een klein stempeltje het woord "hoera" gestempeld. De kleine hartjes die rond Teddy zweven zijn ook van deze stempelsheet.
Dat was mijn bijdrage om jullie te herinneren aan de lopende challenge bij CraftAddiction. Willen jullie nog wat inspiratie klik dan op http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/2016/02/challenge-2-minimaal-1-hart.html om de andere reminders te bewonderen.
Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs...
Lieve groetjes Miranda