donderdag 8 augustus 2024

Kerstknuffel...

 Hallo lieve mensen, het is weer donderdag dus tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas. Ik ben aan de slag gegaan met een lief plaatje en heb daaromheen deze kerstkaart opgebouwd...


De lopende challenge is nog steeds de bingo-kaart van Nancy en zelfs zonder dat het de bedoeling was heb ik toch weer bingo met:"denneboom-kerstballen-goud" en "lichtjes-kerstballen-label" en "sterretje-label-goud", hihi.

Het dessin-papier is van CraftSensations, de cirkelstans is van Marianne Design, de kluifjes van Amy Design en de sterren heb ik met een pons gemaakt.
De gestempelde tekst is van StudioLight.

Afgelopen maandag ben ik door mijn rug gegaan dus knutselen en bloggen staat op een laag pitje omdat ik niet lang kan zitten/staan/liggen. Alleen rustig wandelen levert geen pijn. Ik doe mijn best om langs te komen maar het zal in etappes gaan.

Verder ben ik met deze kaart (KLIK) winnaar geworden bij My Besties Dutch Girls Design Challengeblog en mocht ik als prijs twee digi's uitzoeken en ik mag gast-designer zijn. Zó leuk want toen dit blog startte ben ik daar nog een tijd lid van het design-team geweest. Nu ik mijn kleurpotloden herontdekt heb ga ik zeker weer vaker meedoen ;P

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*kluifjes-ADD10213-Amy Design,    *cirkelstans-LR0837-Marianne Design,    *tekst-JMA-VC-STAMP547