donderdag 3 augustus 2023

Kerststal in brand...

 Hallo lieve mensen, vandaag is het tijd voor de reminder van de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas: "wat doet je aan kerst van vroeger denken?"

Bij ons komt elk jaar het verhaal op tafel waar ik de kerststal in brand stak. Mijn ouders lagen nog op bed en ik was een jaar of 7 en mijn broertje was 3. Ik had de kaarsjes (stiekem) aangestoken bij de kerststal. Tegen mijn moeder had ik gezegd dat het zo zielig was dat kindje Jezus in zijn bijna blootje in z'n bedje lag. Ik had dus de kaars dichterbij geschoven zodat hij het wat warmer zou krijgen . Ja en toen vatte het rieten dak natuurlijk vlam !!! Ik was gaan blazen en had tegen mijn broertje gezegd dat hij de waterbak van de hond moest halen en omkiepen....


Hier zie je het resultaat, een zwart geblakerd vooraanzicht rechts en geen riet meer op het dak. Mijn moeder legt er nu altijd dennentakken op. Gelukkig liep het goed af.


Dit is mijn kerstkaart, een slimline kaart met een kerststal zonder verbrand dak hihi.


Alle materialen zijn van Marianne Design behalve het dessin-papier, dat is van CraftSensations.


Her en der wat correctievloeistof en glitterlijm als sneeuw gebruikt .

Heb je ook een kerstkaart voor de challenge gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Nederlandse tijd.
Heb je een gewone kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Nederlandse tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* slimline kaart-CR1537-Marianne Design,   *stal-COL1328-Marianne Design,   *native group-COL1519-Marianne Design,
*stempel liedje-EC0197-Marianne Design