dinsdag 7 februari 2023

Pssst...ik denk aan je.

 Hallo lieve allemaal, op deze zonnige ochtend even achter mijn laptop geschoven om deze kaart vol met hartjes te posten. Ik zag bij Knutsels en Kadootjes een vrolijke kleuren challenge voorbij komen, namelijk gebruik roze, rood en oranje. En daar is deze kaart uit ontstaan...


De leuke slimline hartjesstans is van Avec (Action) en ik heb hem gestanst uit lichtroze, donkerroze, rood en oranje. De basiskaart is lichtroze, daarop de rode stans met plakfolie erachter en toen maar terug puzzelen. Een heerlijk ontspannend werkje vind ik dat :)

Een schuine rode strook gesneden en met de Cricut uit lichtroze karton " Pssst" gesneden in een lettertype dat past bij de tekststempel die ik op lichtroze karton stempelde. Achter "Pssst" twee glittersteentjes als puntjes gebruikt.


Erachter heb ik een standaard gemaakt zodat de kaart rechtop kan staan. Deze vrolijke kaart link ik ook bij 2 sisters on the blog waar een maximum van 3 kleuren gevraagd wordt.

De zon schijnt hier heerlijk binnen, op tafel naast mij staat een bos met knalroze tulpen en ik heb al een flinke wandeling met Ziva gemaakt. Vanmiddag even naar ons knutselgroepje, een fijne dag dus en die wens ik jullie allemaal toe!
Geniet en tot blogs.

Lieve groetjes Miranda