dinsdag 16 april 2024

Een opkikkertje...

 Hallo lieve mensen, buiten stormt, regent en hagelt het op dit moment dus dacht ik: "laat ik een opkikkertje de wereld insturen :)".


Al heel oud scrappapier gepakt waar een glittertje in zit (Pipoos eigen merk). De kleuren komen hier een beetje flets over maar ik krijg het niet beter.  Op een witte kaart met donkergroen gemat en daarop het dessinpapier. Het kikkertje (zat nog ongebruikt te wachten) springt heel blij uit het witte opengewerkte hart.


Als je de kaart opent ontvouwt zich een pop-up gedeelte met daarop....


En uiteindelijk zwaaien deze twee vrolijkerds naar de ontvanger/naar jullie . Omdat ik niet zo goed recht kan meten en snijden heb ik de pop-up stans van StudioLight aangeschaft en die werkt als een tierelier. Meteen meegenomen naar mijn knutselgroepje en vorige week hebben we allemaal pop-up kaarten zitten maken, we hadden er echt lol in. De klavertjes 4 ook gebruikt, mede om te voorkomen dat het pop-up gedeelte te dik wordt. De gestempelde tekst weer gemat op donkergroen karton.


Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* kikkers - CR1514-Marianne Design by Marleen,   *pop-up stans-StudioLight-SL/ES/CD809,    *klavertje 4-CR1616-Marianne Design,    *hart-CR1614-Marianne Design,    *tekststempel-Amy design-ADCS10001