zaterdag 19 maart 2022

Ineke is jarig...

 Hallo lieve allemaal, op deze stralende zaterdagochtend kom ik even binnenvallen met een felicitatiekaart voor jarige Ineke. Zij is mijn dt-maatje bij 52 weeks to Christmas.

Bij het blog van "de Liftchallenge" werd deze keer een" inside tunnel card" gevraagd. Nog nooit gemaakt en dus de challenge aangegaan...


Dit is de binnenkant geworden. Ik ben ervan uitgegaan dat Ineke (Scraps & Ineke) wel van bloemen en vlinders houdt. Ik zie wel regelmatig bling-bling op haar blog dus ook her en der glittersteentjes voor de bling geplakt. Ik heb plaatjes gebruikt die eens bij een Engels magazine zaten. Dessinpapier is uit een blok van CraftSensations.


En zo ziet de kaart er aan de voorkant uit. Ik vond het een leuk model om te maken maar heb er wel mee zitten stoeien hoor. Er kan ook zeker nog wat bijgeschaafd worden aan mijn versie maar dat vind ik dan weer leuk, weer wat bijgeleerd hihi.

Ik hoop dat de vlindertjes neergestreken zijn bij Ineke , ik heb er trouwens al verschillende buiten gespot, jullie ook? Gisteren ook kuikentjes gezien van wilde ganzen, dat is toch ook wel erg vroeg? Ze hadden er twee, zo lief.

Morgen ben ik er weer want dan start de nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel, dan maken we er weer een FEEZZZTJE van (wink wink).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda