maandag 3 april 2023

Johan en Dirk waren jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Vandaag heb ik twee mannenkaarten die al verstuurd zijn om te laten zien.
Deze ging naar Dirk van hobby-/webwinkel De Egel......


Het is gemaakt met papier en plaatje uit een pakket van Joy/Noor. De fotohoekjes zijn van de Hema en het horloge is van Yvonne Creations, Ik heb de wijzerkast uit zilverkleurig karton gestanst en bewerkt met zwarte inkt. Hierdoor is de embossing beter zichtbaar en het geeft een wat oud effect.

Een tijdje geleden vroeg Nancy (Mijn creatiefjes) of we een kaart naar haar man Johan wilden sturen omdat hij de mijlpaal van 60 jaar mocht vieren. Ze vertelde o.a dat hij kon genieten van een lekker biertje op zijn tijd dus maakte ik deze kaart voor hem...


Het dessin-papier is een restje van een van mijn knutsel vriendinnen, ik heb hem op ons knutselclubje, of Creatieve Café zoals het tegenwoordig ook wel genoemd wordt, gemaakt. Ook het kaartmodel is van haar evenals biertje en proost. Het bierflesje, glas en opener zijn van Marianne Design. Het getal 60 is van "Make It cutting dies" gekocht bij de Action.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje en dessinpapier kaart 1-Joy/Noor-6011/0419 & 6011/0621,   *horloge-YCD10206-Yvonne Creations,    *bierfles etc-Marianne Design- COL1482