vrijdag 25 februari 2022

Wilma was jarig..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van gisteren. Gisteren was ook Wilma (freubelmina's kaarten) jarig en naar haar had ik deze kaart gestuurd ter felicitatie...


De plaatjes en het dessin-papier zijn van Maja Design en heeft hele vrolijke kleurtjes. De randjes van het dessinpapier en het plaatje wat opgeruwd. Bovenaan een border van Joy gebruikt en daaronder een parellintje geplakt. Dat vond ik wel passen bij die chique dame hihi. Ook het plaatje is op een frame van Joy geplakt.
Ze kan nog even door met smikkelen want naast de cupcake op haar tafeltje staan er nog twee te wachten, daarom link ik deze kaart bij 4-season swap challenge blog waar taart gevraagd wordt.
De kaart verder afgewerkt met een lintje achter het plaatje en een gestempelde tekst van CraftEmotions.

Hier in het zuiden gaat Carnaval van start maar Tim en ik blijven lekker thuis. Hij heeft spulletjes voor zijn motor besteld en gaat aan het sleutelen en ik ga waarschijnlijk aan de freubel/aan het bloggen/lezen etc. hihi. Maandag is hij ook vrij dus we hebben wel lang weekend , heerlijk.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda