donderdag 14 april 2022

Kerstverrassing in week 15...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Nicole. Ik heb ze met veel plezier gelezen, ook werd me duidelijk dat  meer mensen moeite hebben met op tijd op de rem te trappen maar we blijven proberen hihi.

Vandaag kerstkaartendonderdag bij 52 weeks to Christmas en naast de top 3 van de challenge "driving home for Christmas" is er voor nog iemand een verrassing :) Meer daarover lees je op het 52 WTC blog.

Op mijn kerstkaart voor deze week komt er een leuke verrassing uit de tas kijken hihi...


Kiekeboe!!!!
Ja ik ben gevallen voor de hond en tas die onder het nieuwe logo "Creative Craft Lab" bij Studio Light uitgekomen zijn. Natuurlijk ben ik gek op honden, zoals meer mensen in de familie, en met het tasje zag ik ook meerdere mogelijkheden. Het dessinpapier is van CraftSensations en de lampjes, tekstcirkel en muts zijn van Marianne Design.


Is het geen dotje? Het goudkarton geeft er een extra feestelijk tintje aan vind ik. Ik heb de kaart bewust verder rustig gehouden.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt die je wilt delen? Link hem dan op het blog van 52 WTC (KLIK). Dit kan tot vanavond 23.55 uur en dan komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*tasje-StudioLight/Creative Craftlab-CCL-FR-CD173,     *hond-Studio Light/Creative Craftlab-CCL-FRCD172,    *lampjes-Marleen by Marianne Design-CR1486,    *muts-ijsbeer Eline-Marianne Design-COL1370,    *tekstcirkel-Marleen-Marianne Design-CR1561,   *extra cirkel Nellie Snellen-MFD055,    *dessinpapier-CraftSensations