woensdag 3 februari 2016

Een klein doosje..../ A little box....

En jawel hoor, drie maal is scheepsrecht, hier ben ik voor de derde keer deze week.
Vandaag start de nieuwe challenge van http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/. We waren blij verrast met het aantal deelnemers aan onze eerste challenge. We hopen dat er deze keer weer zoveel mensen enthousiast mee gaan doen, of meer mag ook...hihi.
De nieuwe challenge luidt: "gebruik minimaal één hart op je creatie"....dat lijkt me niet zo moeilijk toch?
Dit is mijn inspiratie-creatie voor jullie......(klik je op de gekleurde woorden dan kom je op het artikel in Nicole's webwinkel terecht :)).
Een doosje gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. Eerst getekend op lichtgroen basiskarton en vervolgens op dessin-papier uit het papierblokje "Botanical Summer" van CraftEmotions. De randjes bewerkt met distress inkt "Vintage Photo".
De groene hartjes zijn van Marianne Design. Op de uitgeponste bloem van kraft heb ik met zilverkleurige micro-beads een bloemenhart gemaakt. Ze blijven perfect zitten met Tacky glue.
Op het houten wegwijzer bordje met een klein stempeltje "lieve groetjes" gestempeld.
De tekst "van mij voor jou" op de hartvormige kraftballon komt ook van deze stempelsheet.
Mijn doosje sluit met klittenband en is gevuld met snoephartjes. Het is eigenlijk een Merci-doosje, er passen er 4 in, maar in het kader van de challenge gekozen voor hartjes. Je kan er natuurlijk in-stoppen wat je wilt, een klein fotoboekje, snoepjes, cadeaubon, etc.
Het doosje meet 9x9x1 cm als het klaar is.

Dat was het weer, nu ga ik even relaxen ;p en bij jullie neuzen. Wil je meer inspiratie klik dan even op http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/ om te zien wat mijn teamgenootjes gemaakt hebben.
Dank je voor je bezoekje, tot blogs....
Lieve groetjes Miranda