vrijdag 7 april 2017

"Alcoholisch kaartje" / "Alcoholic card"...

Hallo lieve mensen....gekke titel hè maar toch klopt het wel. Vorige week waren Danoesja en ik op de stempelbeurs van Art Specially en daar zagen we een leuke techniek. Je gaat met alcoholmarkers op plastic verschillende kleurtjes aanbrengen. Dan spuit je daar alcohol op zodat je "poeltjes" krijgt en daar ga je met je kaartkarton in vegen / deppen. Op deze manier krijg je hele leuke effecten.
Thuis meteen aan de slag gegaan met mijn Flexmarkers en een aantal kleuren met elkaar uitgeprobeerd. Leuk hoor....

Hello dear people, on this card I was playing with alcohol and flexmarkers to make the background.
The big words are heat-embossed with white embossingpowder. 

Nu is er bij het lift-challengeblog een leuke uitdaging: Bedoeling is: maak met inkt (of een ander medium... watercolor... Panpastel ...) een eigen achtergrond en breng daar met embossing teksten op aan.
En ziehier mijn kaart die daar goed op aansluit....
De achtergrond is dus gemaakt met Flexmarkers en alcohol. De grote teksten met wit embossingpoeder en de heattool bewerkt en de zwarte teksten zijn met Stazon gestempeld. Gemat op zwart en wit kaartkarton en twee witte paperclips toegevoegd.
De tekst "met je verjaardag" en de hartjes zijn op een witte kaart gestempeld en uit het gekleurde deel reepjes gesneden, deze tekst ligt dus dieper.

Thanks for dropping by, enjoy your weekend.
Greetings Miranda

Leuk dat je even een kijkje kwam nemen, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda
*http://liftchallenge.blogspot.nl/2017/03/liftchallenge-116.html

*flexmarkers,    *alcohol,    *wit embossingpoeder-Different Colors,    *heattool,    *Stazon,    *stempel-KJ1701-Marianne Design