donderdag 15 augustus 2024

"Vreemde" kerstcactus...

 Hallo lieve mensen, hebben jullie de warmte/hitte een beetje goed doorstaan? Wat een temperaturen ineens hè? Het leuke is dat er dan wel ineens "tropische planten" in je tuin gaan groeien zoals deze jolige "kerst-cactussen" hihi....


Ik heb ze meteen in een potje gezet en versierd met glitterlijm LOL. Nee hoor, ze vragen bij Dutch card lovers cactussen op je kaart en ik wist dat deze leukerds nog verstopt in een papierblok zaten. Samen met de postzegelstans en mijn Cricut heb ik er deze kerstkaart van gemaakt ter inspiratie voor https://52weekstochristmas.blogspot.com/ week 33.


De zilverkleurige "falala" heeft een wit schaduwrandje gekregen. Eigenlijk zou er Feliz Navidad op moeten want in Mexico vieren ze ook kerst maar een stukje creatieve vrijheid is mij niet vreemd LOL.


Ook de binnenzijde kreeg nog een stekelig plaatje.
 
Wisten jullie trouwens dat er echt een kerstcactus bestaat? HIER (KLIK) zag ik dat.


Het is een lidcactus, wordt vaak in de winter verkocht en bloeit van november tot januari. Weer eens iets anders dan een poinsettia hihi.

Benieuwd wie van jullie ook deze tropische week een kerstkaart heeft gemaakt. Die kun je tot vanavond 23:55 HIER (KLIK) linken. Ook loopt nog steeds de juli-challenge bij 52 WTC tot 25 augustus 20:00 uur!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda