donderdag 11 januari 2018

Kerstkaart in blauw en bruin.../Christmascard in brown and blue....

Een goedemorgen lieve mensen, hier lijkt eindelijk weer eens het zonnetje tevoorschijn te piepen..heerlijk, het is al zolang grijs buiten.
Het is donderdag en ik heb weer het voornemen om zo vaak mogelijk mee te doen bij http://52weekstochristmas.blogspot.nl/. Dat scheelt echt een hoop aan het eind van het jaar en ik merk dat ik dan ook per kaart meer aandacht aan het maken ervan kan geven en dat vind ik leuk :)
Hierbij dan de eerste van 2018.....

Goodmorning people, on this Thursdaymorning the first Christmascard in 2018. I want to join http://52weekstochristmas.blogspot.nl/ again as it helps to avoid the pressure at the end of the year :)


De vorm is met een stencil van DutchDooBadoo gemaakt. Een keer in bruin, blauw en designpapier omtrokken. De randjes ruw gemaakt. Een strook blauw door de ribbelmaker gehaald en daar een bruin lintje op geplakt. Alle gebruikte stansjes zijn van Joy. De knoopjes op de buik van de sneeuwman zijn met plakpareltjes gemaakt, op de foto zie je het misschien niet zo goed maar in het echt geeft dit een leuk effect. Het gebruikte netje achter het plaatje is ook bruin en daar hebben noten in gezeten..LOL.

The shape is drawn with a stencil and cut out by hand. I distressed the edges. All diecuts are from Joy. The "buttons" on the snowman's belly are little pearls.
Thanks for dropping by. See you in Blogtime.
Greetings Miranda

Nog een vraag, als ik bij jullie wil reageren duurt het erg lang eer Blogger dit verzendt. Hebben jullie daar ook last van?

Dank je wel voor je bezoekje en tot blogs...blijft gezellig vind ik :)
Lieve groetjes Miranda

*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/
*https://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2017/12/hobbyvision-challenge-69-bruin-en-blauw.html
*Facebookgroup van De Egel: kerstchallenge

*vorm-shape art label 5-DDBD,    *cirkelstans-Joy/Noor-6002/0361,    *schaatsjes-Joy/Noor-6002/2055,    *sneeuwvlok-Joy/Noor-6002/2019,    *slee-Joy/Noor-6002/2035,    *plaatje-Reprint-Christmas Tags RP0218,    *designpapier-joyous winterdays-Maja design,    *plaksteentjes,ribbelmaker,plakparels