zaterdag 11 mei 2019

Moederdag.../ Mother's Day...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart hiervoor. Zo leuk om te lezen, dank je wel voor je genomen tijd om een reactie te plaatsen ;p
De zwart-witte kerstkaart die je hier ziet (klik) heeft een plaatsje als gastdesigner opgeleverd voor de volgende challenge bij het Marianne design Challengeblog..leuk..leuk :)

Hello dear people, thank you for your nice comments about my Christmascard.
Tomorrow it's Mother's Day in the Netherlands and I made this card for my mother...

Morgen is het moederdag en voor mijn moeder heb ik dit dubbele kaartje in pasteltintjes gemaakt...De stans is van Marianne Design, het plaatje en dessinpapier van Pion (life is peachy) en het stempeltje zat eens gratis bij een Engels magazine.
Afgewerkt met fluwelen bloemetjes, lint en plakpareltjes uit voorraad. Morgen gaan we gezellig een bakkie doen bij haar.

The shape and nesting dies are from Marianne design. The design-paper and picture is from pion Designpapers. The sentiment-stamp came with an English magazine. The other parts are from my stock ;p

Dit jaar is Tanika over uit Londen. Ze had een vrijgezelle-feest hier in Nederland dus combineerde ze het. Alleen voor moederdag overkomen is te kostbaar.
Dainy zit voor haar werk in Griekenland dus die is er helaas niet bij.

Fijn weekend allemaal, voor degenen die het "vieren" Fijne Moederdag en bedankt voor je bezoekje.

Enjoy your weekend and thanks for dropping by.
See you in blogtime, greetings Miranda

Tot blogs, lieve groetjes Miranda

*Craftable CR 1438-Marianne Design,    *plaatje en dessinpapier-Pion-Life is peachy (2018)