dinsdag 17 maart 2015

Babykaart / Babycard......

Hoi hoi lieve mensen, wat heb ik genoten van het lezen van jullie reacties op mijn twee heel verschillende kaarten. Degene die mij al lang volgen weten dat ik van diverse stijlen houd en ook graag alles uit probeer. Op het moment ben ik ook weer aan het breien geslagen....hihi...ja, stilzitten kan ik dus niet ;p
Op de valreep kom ik nog met een vintage babykaart voor challenge 43 bij WLVC.....

Hi dear people, today a vintage babycard with lots of lovely items.....
Heerlijk zitten prutsen met veertjes, lintjes en pareltjes...
De mooie vorm is gestanst met een Nestabilitie, daarna nagetekend en uitgeknipt om de kaart op te plakken, maakt het net wat steviger. Het binnendeel ook getekend en uit dp geknipt. Alle randjes beïnkt met distress-inkt.
Het lieve plaatje is van een vel van Gerda's Hobbyshop en zit in een lijstje gemaakt met een oude stans van Joy, wat blijven die oudjes toch mooi hé?

The shape of this card is made with a Nestabilitie, then a little bit larger drawn around it and clipped it out. The circle round the baby is an older die from Joy but still gorgeous I think...
Aan de zijkant van de circelstans hoekjes (stans van Leane) geplakt om de vorm iets te veranderen. De kleine vlindertjes zijn van Dutch Doobadoo, ik vind deze zo sierlijk, ik verwerk ze heel graag.
De strikstans (Joy) wat schuin geplakt, om het wat speelser te maken, en er een lintje (Joy) doorgeregen. Een strik op de strik gemaakt..LOL..en afgewerkt met een brad.

At both sides of the circle a cornerdie to alter the shape. Two little butterflies from Dutch Doobadoo.
I glued the bow-die (Joy) a little diagonal and put a ribbon trough the holes, made a bow on the bow and used a brad to finish it.
Het bloementoefje wat versierd met een veertje, parelstrengetjes en kleine blaadjes...

Some roses, feathers and pearlstring to ad a little extra...I enjoyed making this card, to make all the pieces fit together is very relaxing.
Thanks for dropping by, have a nice day.
Greetings Miranda

Ik heb genoten bij het maken van deze kaart, dat "tutten" met frutsels werkt toch wel héél ontspannend. Nu ga ik wat genieten van het mooie weer en proberen de tuin wat op te leuken.
Gisteren viooltjes gekocht....ik hoop dat Ziva ze laat staan...;p
Fijne dag, dank je wel voor je bezoekje en tot blogs.....
Lieve groetjes Miranda
* Deze kaart doet mee met challenge 43 van WLVC

*Nestabilitie-decorative labels eight,    *plaatje- Gerda's hobbyshop-GH 3034,     *hoekje-Lea'bilitie-Leane006-nr 45.8107,    *strik-Joy-6002/0187,    *cirkel-Joy-6002/0028,    *lint-Joy,    *vlinders- Dutch Doobadoo,    *dp- Marianne Design,    *blaadjes-vintage flourishes-Joy 6003/0026,    *brad,distressink vintage photo, veertje, parelstrengetje,stickles, tipp-ex.