maandag 4 september 2023

You Rock....

 Hallo lieve mensen, wat een mooi (na)zomerweer hebben we op het moment hé? Heerlijk om nog wat terrasjes mee te pakken of op een andere manierbuiten door te brengen. Gelukkig had ik deze kaart al een tijdje klaar want ik mocht gast-designer zijn bij https://4-seasonchallenge.blogspot.com/ waar vandaag een nieuwe challenge start.

De challenge luidt: "muziek" en dat mag heel breed, denk aan muziekinstrumenten /notenbalken /zangers/dansers etc. Hoe je dit thema invult is vrij.
Ik gebruikte een stempel van een 45-toeren plaatje oftewel een singeltje .....


Ik koos vrolijk geruit dessinpapier en paste daarop de kleurtjes inkt aan om te stempelen. Ik moest een boel maskeren om te doen wat ik in gedachte had maar het was lekker ontspannend om te doen. De tekststempel is al een oudje van Joy/Noor.
De kaart staat hier op de ondergrond en daardoor lijkt de foto wat scheef. Het was nogal donker weer die dag en zo ving de kaart het meeste licht LOL.

Op https://4-seasonchallenge.blogspot.com/ vinden jullie de rest van de informatie over deze challenge.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-MFT-party plaid,   *memento dew drops-teal zeal, summer sky, bahama blue, dandelion,   *singeltje-Deep Red-vintage 45 record,   *tekst-Joy/Noor-6410/0068,   *4 kante stans met stiksteekjes-Marianne Design-CR1359
Morgen ben ik er weer met een kaart want dan start de nieuwe challenge van De Egel.