dinsdag 5 april 2022

Oeps..te laat bij De Egel

 Hallo lieve mensen, vandaag start er weer een nieuwe challenge bij De Egel en deze keer willen we kaarten met meer dan één vouw zien en die "te laat" zijn.
Ik heb deze inspiratiekaart gemaakt....


Het model dat ik gekozen heb heet : "dutch fold card" soms ook "dutch door fold" genoemd. Er staan heel veel patroontjes op internet als je dit in je zoekbalk typt.
Het aapje is een stempel die ik in heb gekleurd met mijn Flexmarkers en hij zit op een stans van Joy/Noor. Daar is ook het randje aan de onderkant van het bovenste deel van.


Dit model kaart is leuk want hij blijft deels geopend zelf staan omdat hij steunt op de twee flapjes die naar buiten openen. De tekst "oeps..." is al een oudje van de Boekenvoordeel.


En dit zie je als je de kaart helemaal opent. Het fleurige dessinpapier is van CraftSensations. De tekst is een gedeelte van een stempel van Nellie Snellen, volgens mij heeft GerJanne hem in zijn geheel gebruikt :)

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze nieuwe "proost"-stans van Marianne Design als prijs beschikbaar gesteld...

Leuk toch? Doen jullie weer gezellig mee? Op het challengeblog van De Egel staan de mooie kaarten van mijn teamgenootjes voor nog meer inspiratie. Deze challenge duurt tot 19 april 20:00 uur Nederlandse tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda