zaterdag 1 oktober 2022

Herfstgroetjes van boselfen....

 Hallo lieve mensen, de herfst is nu toch echt aan het doorzetten met best wel veel regen de afgelopen dagen. Schreef ik laatst dat het hier erg droog was met droge sloten etc, dat is nu beslist niet meer het geval LOL. Vrijdag was het hier wel heerlijk wandelweer en ben ik met Ziva naar het bos gegaan.
Daar kwamen wij deze "boselfen" tegen (wink,wink).......


Ze vonden het zo gezellig dat wij langskwamen dat ze zich voor deze keer lieten zien. Ik ben ze natuurlijk meteen gaan fotograferen maar de flits maakte hun snoetjes wel wat bleek. In het echt hebben ze iets meer kleur hihi.


Dat kleine ventje zegt dat hij nog grotere pompoenen gaat kweken maar ja of we dan weer mogen kijken????


Kijk toch wat een vrolijkheid diep in ons bos...


En dit versje kon het kleine ventje ook nog opzeggen voordat Ziva ging blaffen en ze heel snel weer verdwenen hihi.

Ik zag net dat ik bij "Cheerful Sketches Challenge Blog"  met deze kerstkaart in de top 4 ben beland en gastdesigner mag zijn, leuk weer!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs maar weer (blijf ook je spam checken want bij mij belanden jullie er nog regelmatig in :) )
Lieve groetjes Miranda

*eline's autumn backgrounds-Marianne Design-AK0073,   *slimline stans-Marianne Design-CR1537,   *boselven/kerstelven-Eline & Marleen-Marianne Design-COL1518,    *pompoen-COL1472- Marianne Design,    * gestempelde teksten- CS1104-Marianne Design