zondag 12 maart 2023

Daphne was jarig....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "voorjaarskaart" voor de liftchallenge. Ik heb ze met veel plezier gelezen en ik ben nu mijn hobbykamer anders aan het indelen zodat ik gemakkelijker bij mijn inkten en stencils kan. Misschien dat ik deze spulletjes dan wat sneller gebruik want ik heb ze in huis...

Afgelopen vrijdag was Daphne (Post van Daphne) jarig en deze kaart ging naar haar toe.


Deze kaart heb ik opgebouwd volgens sketch 1 en thema 1 zoals gevraagd voor de challenge bij Carlin's Kaartenparadijs. Verder heb ik de kaart op Daphne toegespitst..hondjes (zwarte pups zoals Lila vroeger was) , lila en roze kleuren, fleurige bloemen en vlinder, met de hand geborduurde steekjes. Als je Daphne volgt weet je dat ze van kleur houdt, van honden, kamperen, haken en ze maakt de leukste poppetjes onder haar blogposts (er is een naam voor maar die ben ik vergeten LOL).


Hier zie je wat details beter. Onder de opengewerkte cirkel heb ik een cirkel van vellum geplakt, zo kwam hij net wat mooier uit.


En zo heb ik de binnenkant afgewerkt. Ik las al dat Daphne een fijne verjaardag met veel post heeft gehad. De taarten die zij gemaakt heeft voor het bezoek zagen er ook verrukkelijk uit dus het was echt een feestje.

Gelukkig kan maandagochtend de nieuwe ketel geplaatst worden, we staan om 07:30 uur al ingepland. De uitvaart van mijn oom gisteren was mooi en het kwam alleen aan het begin extra binnen. Mijn neef en nicht hadden mooie foto's die getoond werden en daarna was er een mooie bijeenkomst met koffie en lekkers.

Tim en ik zijn daarna met Ziva naar het bos gegaan om frietjes te eten en vervolgens naar Tholen gereden waar wij jaren samen met mijn ouders op de camping hebben gestaan. Het was heerlijk zonnig en Ziva sprong zelfs al in de zee...brrr. Toen we thuis kwamen hebben we een wijntje en hapjes op tafel gezet en zijn we lekker op de bank tv gaan kijken. Zo hebben we er toch een mooie dag van gemaakt en véél herinneringen opgehaald.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans-Joy-6002/0303,   *cirkelstansen-Nellie Snellen-MFD055,  *ovale stansen-Nellie Snellen- MFD057,  *dessinpapier-Action,    *plaatje-CreaMotion,    *tekststempels-Hobby Post BV