donderdag 16 december 2021

Swingende kerstbomen...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Zoëy. Wij hebben geen jonge kinderen in de familie dus vind het altijd nogal een dingetje, is het leuk, is het kinderachtig? Enfin ik vertrouw op jullie reacties hihi.

Vandaag is het weer kerstkaarten donderdag en mijn kaarten zijn gepost maar de foto's volgen nog. Deze diamantkaart heb ik gemaakt tijdens de laatste challenge van het kleurenpallet en kerstbomen op je kaart.


Toen niet laten zien. Het model heb ik al eerder gemaakt (KLIK HIER) en in die post vind je ook de link naar het filmpje.
Ik heb nu alleen geen mica gebruikt om een plaatje op te plakken maar ik heb de kerstbomen aan een touwtje vastgemaakt waardoor ze vrij hangen om te bewegen.
De boompjes zijn bewerkt met correctievloeistof en hebben kleine glittersteentjes opgeplakt gekregen.


Deze mooie tekststans zat bij een Engels magazine dat Tanika laatst uit Engeland mee heeft gebracht en is van Tonic Studios. Het dessinpapier is van Stampin' Up, dat heb ik al héél lang, zeker meer dan 10 jaar.

Hebben jullie ook nog een kerstkaart om met ons te delen, link hem dan bij 52 weeks to Christmas, er komt dan vast iemand van het team een kijkje nemen.
Als je vandaag bij Jantine uit ons team een bezoekje brengt mag je haar feliciteren met haar 50-ste verjaardag! Ook van mij vanuit hier nogmaals van harte Jantine en hopelijk heb je mijn gouden kaart ontvangen?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda