zondag 20 februari 2022

Een sketch en maximaal 3 kleuren bij De Egel...

 Hallo lieve mensen, vandaag kom ik even aanwaaien want er begint een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. Deze keer hebben we als eerste een SKETCH voor jullie...


En daarnaast mag je maar drie kleuren gebruiken. Wit als basis wordt goedgekeurd en daarnaast drie verschillende kleuren, dus bijvoorbeeld één kleur blauw, één kleur bruin en één kleur rood. Het plaatje/de afbeelding hoeft niet persé maar drie kleuren te zijn maar het mag wel.


Ik heb wit als basis en daarnaast zwart, geel en groen gebruikt, het geel is in het echt wel iets zonniger. Het leuke dessinpapier en de afbeelding komen uit een blok van CraftSensations. Het geschulpte randje is met een pons van Martha Stewart gemaakt en de blaadjes zijn een stans van Marianne design (LR0667).

Door de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel is deze set van DutchDoobadoo als prijs beschikbaar gesteld...


Doen jullie weer gezellig mee? Er zijn ook weer mooie voorbeelden gemaakt door mijn dt-maatjes dus laat je zeker nog inspireren op het challengeblog van De Egel.

Deze kaart is afgelopen woensdag naar Ingrid (mijn dt-maatje bij 52 WTC) gegaan want zij mag morgen haar verjaardag vieren maar dan wordt er geen post bezorgd dus Ingrid niet kijken hoor hihi.

Een fijne dag vandaag, dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda