zaterdag 30 november 2013

Ganzenhoedstertje / little goose girl....

Hallootjes lieve allemaal, wat was het gisteren somber weer hé ? En het was net of de somberheid helemaal vat op mij kreeg, bah....tot ik op een gegeven moment lekker aan de freubel ging en daarna met een bak pepernoten, een potje thee en de kaarsjes aan ging zitten bloggen. Mmmm, toen ging het vrij snel beter. Ik ben er weer met... "verrassing", een kerstkaartje ;p.
Another christmascard...surprise ;p
Dit lieve ganzenhoedstertje stond op hetzelfde knipvel als het "Russische" meisje en ik heb het vel dus maar ineens opgemaakt met knippen. Het donkerblauwe deel is eerst door de cuttlebug gehaald en is aan de randen aangezet met witte acrylverf. Aan de zijkanten witte randen gepakt die geponst zijn met een Martha Stewart randpons en even lichtjes aangezet met distressinkt.
This little goose girl was on the same cut out sheet as the girl from Russia. The blue paper is embossed with an embossingfolder and the edges are painted with white acrylic paint. At the left and right side a paper ribbon that was punched with a Martha Stewart edge punch.
De ijskristalletjes die als afval van de rand overblijven ook opgeplakt. De kerstboom en het hekje zaten ook bij de candy van Lotte. Beiden zijn ook aangezet met witte acrylverf en op de boom nog wat glitterlijm gedaan. De kerstwensen stempel ik binnenin deze keer. Leuk dat jullie weer even een kijkje kwamen nemen.
The ice-crystals are leftovers from the edge punch. The x-mastree and fence came from the candy from Lotte. I used some paint and glitterglue on both of them. The christmaswishes are stamped on the inside this time.  
Fijn weekend en lieve groetjes Miranda
Nice of you to drop by, have a nice weekend, greetings Miranda