zondag 5 mei 2019

Combinatie van twee..../ Combination from two...

Hallo lieve mensen, vandaag op 5 mei (bevrijdingsdag) mocht ik eigenlijk voor twee challenge-blogs een dt-kaart maken. Omdat het twee heel verschillende challenges waren heb ik ze gecombineerd in één kaart.
Bij het challengeblog van De Egel hebben we weer een leuke sketch voor jullie....

Hello dear people, today one card for two different challengeblogs. At http://de-egel.blogspot.com/ starts today a challenge with this sketch. And in addition we want to see one straight scallop border...



Let goed op de maten die erin staan!!! Daarnaast willen we ergens op de kaart één rechte rand zien die geschulpt is (met boogjes). Je mag ook geschulpte cirkels erbij gebruiken maar niet alleen geschulpte cirkels.....( deze challenge loopt tot 19 mei 20.00 uur)

The measurements are in the sketch. This challenge ends 19/5 at 20.00 uur dutch time.
This is what I've made with the sketch...



Dit is mijn uitwerking. Het afdrukje is ingekleurd met Derwent Procolour potloden. De achtergrond met chalk gekleurd en stipjes met de parelpen gemaakt. Op de foto niet goed te zien maar ik heb hier en daar een subtiel glittertje aangebracht met glitterlijm.
Mijn geschulpte randen zitten in het kantje én de roze strook die ik bewerkt heb met een randpons van Martha Stewart. Op de roze strook een stickerrand geplakt met bloemetjes, één rondje met bloemetjes, dessinpapier met bloemetjes én bij het meisje veel bloemetjes.

Al die bloemetjes heb ik gebruikt want dat is de nieuwe challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog.

At https://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ starts the challenge Lots of Flowers....



Flowers enough don't you think? The sweet girl is coloured with Derwent Procolour pencils. The sentiment says congratulations in Dutch. We are a stamp challengeblog so you must use one ore more stamps!

We zijn natuurlijk een stempelblog dus het is nodig om duidelijk één of meer stempels te gebruiken. Bij mij dus het meisje en de tekst.

Voor meer voorbeelden van de sketch-challenge bij http://de-egel.blogspot.com/ kun je kijken op http://de-egel.blogspot.com/ waar de gesponsorde prijs beschikbaar is gesteld door de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel...

This is the prize you can win at http://de-egel.blogspot.com/



Voor meer voorbeeldkaarten vol bloemen en stempels kun je kijken op https://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ . Die challenge wordt gesponsord door

                                                            Veerle's Creatieve Hoekje


en zij heeft deze mooie prijs beschikbaar gesteld...heel toepasselijk..bloemen :)


The prize you can win at https://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ sponsored by https://www.veerlescreatievehoekje.be/. This challenge runs for 4 weeks.

Deze challenge loopt tot en met 1 juni, dus 4 weken de tijd.
Doen jullie weer gezellig mee? Bij één of bij allebei? Alvast veel plezier en succes :P
Ik link deze kaart bij Kleuren met potloden waar de challenge het thema "voorjaar" is.

Wat ik heel leuk vind is dat ik met deze kaart in de top 3 ben beland bij Carlin's Kaartenparadijs en daar in juni gastdesigner mag zijn :)



Thank you for your visit, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Zo dit was even een lang bericht, volgende keer weer korter hoor hihi.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://kleurenmetpotlodenchallenge.blogspot.com/2019/04/challenge-april-voorjaar.html

*wee stamps afdrukje,    *dessinpapier-CraftSensations,    *cirkels-Nellie's multiframes-MFD055,    *tekst Joy-6410/0005,
*pons-Martha Stewart,    *chalk, kant, parelpen, glitterlijm, stickerrand