dinsdag 17 september 2013

Blog in het zonnetje / blog in the spotlights

Hoi,hoi, daar ben ik alweer met heel leuk nieuws.....mijn blog staat in het zonnetje bij het Hobby Home Artikelen Blog met deze herfstkaart.
Hi everybody, here I am again with great news, I am in the spotlights at the Hobby Home Artikelen Blog with this autumn card.
Dit knipvel van Yvonne Creations heb ik gekocht op de kaartenmaakbeurs in Den Bosch omdat ik de warme kleuren zo mooi vond. Van de week met al dat herfstweer was ik helemaal in de stemming om een herfstkaart te maken. De zigzagsteekjes zijn met de hand gemaakt met Mettler verloop-borduurgaren.
De hartjes-stans is van Joy (een Lin en Lene stans),de kleine gouden puntjes zijn restjes die op stickervellen achterblijven (starform),en stukje touw gekruld opgeplakt met daarop gestempelde,in rondjes, uitgeponste letters die het woord "herfst"vormen.
De kleine blaadjes ooit eens bij Xenos gekocht en de pompoen was een knoop van Dress It Up,gewoon een gezellig herfstkaartje...in het zonnetje dus bij Hobby Home Artikelen Blog...wat een week.....fijne avond en lieve groetjes Miranda
Have a nice evening and thanks for dropping by,greetings Miranda