woensdag 10 oktober 2018

Workshop Annie Sloan verf.../Workshop Annie Sloan Chalk Paint...

Hallo lieve mensen, na een heerlijk maar zeer vermoeiend lang weekend in London kom ik langzaam aan weer bij...We hebben alle 5 genoten, shoppen, sight-seeing, lekker eten etc. en dus mooie herinneringen gemaakt.

Maar...nog niet klaar met leuke dingen doen want ik zou met Danoesja nog een workshop gaan volgen in het verven met Annie Sloan Chalk Paint. Dit is verf met een matte uitstraling en waarbij geen schuren/primen nodig is. Het kan ook eigenlijk op elke ondergrond, stof, hout, papier, metaal, etc. Deze workshop werd gegeven in samenwerking met Ariadne At Home.


Workshop 1 was het beschilderen van een Ikea krukje. De poten werden in ombré-techniek (kleurverloop) geschilderd en op de zitting werd een stencil gebruikt....


Ik heb de kleuren "Antoinette" en "Coco" gebruikt, een soort poederroze en melkchocolade kleur.


Deze kleuren komen ook terug in onze woonkamer.


De tweede workshop was het beschilderen van glazen theelichtjes (dat kan dus óók) en daarna bewerken met een metallic gilding wax.

Aan het eind kregen we een goed gevulde goodie-bag mee naar huis van Ariadne At Home met hele leuke spullen/tijdschriften en de nieuwe jaar-agenda.
Dus ook dit was weer een leuke ervaring/belevenis.

Wat ook leuk was dat toen ik thuis, na Londen, mijn blog opende zag dat ik gewonnen had bij
Carlin's Kaartenparadijs met deze kaart...


hoe leuk is dat ;P .... Ik mag gastdesigner zijn en digi's bij Beccy's Place uitzoeken..blij mee.

Leuk dat je een kijkje kwam nemen en dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn twee ingeplande berichten hiervoor. Ik geniet er van. Tot blogs...
Lieve groetjes Miranda