donderdag 10 juni 2021

Er is een kindeke geboren...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart met vis , vooral het visje viel in de smaak hihi.
Vandaag is het weer kerstkaartendonderdag bij 52 weeks to Christmas en ondanks de warmte is het me toch gelukt een kerstkaart te maken...


Ik ben met een stempel en stansset aan de gang gegaan van Art Impressions, "the animal nativity set". Ik kocht hem destijds voornamelijk voor de leuke diertjes want ik dacht:"die zijn voor veel gelegenheden bruikbaar". Nu bij de eerste kaart toch een kersttafereeltje gemaakt.


Eerst gestempeld en daarna ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden. Alles gestanst en toen een achtergrondje gezocht.


Ik weet niet of het te zien is maar ik heb dus een mini-slimline kaart gesneden. Deze challenge loopt bij DCL. De maat is 8,5 bij 16 cm. De witte basiskaart is dubbel en daarop dessinpapier van CraftSensations met vallende sneeuw bij nacht. 
Op de sterren glitterlijm gebruikt evenals op de sneeuw die op de grond ligt. Een leuk model, zeker voor kleinere figuurtjes, dat ik vaker ga gebruiken.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt ondanks het mooie weer en wil je die met ons delen? Dan kun je hem HIER(KLIK) linken. Tevens staat daar de top 3 van de rendieren-challenge. Gefeliciteerd dames!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda