maandag 20 mei 2019

Condoleancekaart bij De Egel.../ With sympathy card challenge De Egel

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op de flapjes-kerstkaart. Ik heb ze met veel plezier gelezen :)
Na een beetje feestelijk weekend...Tim en ik waren gisteren 30 jaar getrouwd en mochten een prachtig boeket bloemen van onze dochters in ontvangst nemen..


Start er vandaag, 20 mei, een nieuwe challenge bij De Egel. We willen deze keer een condoleance-kaart zien. Niet de leukste kaarten maar kaarten die vaak wel steun bieden en gewaardeerd worden.
Ik heb er twee gemaakt.....


Een vrij strakke "moderne" versie met stempels (Marianne Design) en....


een "klassiekere" versie met een knipvel, stans en stempel.
We hopen dat jullie weer zo enthousiast aan de slag gaan als bij de vorige challenge, we zaten wederom vér over de honderd met het aantal deelnemers, zo leuk voor ons als team. Wel lastig om een top 3 te maken want ze zijn allemaal mooi en met veel plezier gemaakt maar als team komen we er altijd wel uit.
De eigenaar van hobby/webwinkel De Egel heeft weer een mooie prijs beschikbaar gesteld voor deze challenge...

Lekker vrolijk toch?
Je hebt weer twee weken de tijd, tot 4 juni 20.00 uur om je kaart te linken. Op het challengeblog van De Egel vinden jullie nog meer inspiratie.

Dank je wel voor je bezoekje, fijne start van de nieuwe week en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Eline's brush-EC0161-Marianne Design,    *tekst-EWS2224-Silence Marianne Design,     *stempel voetstappen-projectNL-PL1520-Marianne Design,     *knipvel-Studio Mâtaré-CD10642-Find IT media,    *stans Crealies-CLNestXXL71,    *tekststempel Joy Crafts 6410/0012,    *zwarte fine-liner.