zaterdag 2 maart 2024

Beursontmoetingen en jarige vriendin..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart en de belangstelling naar mijn beurservaring. Ik heb een gezellige dag gehad, niet veel gekocht maar wel wat spulletjes die ik op mijn lijstje had staan. Wat ik heel leuk vond was om EriGerda en Annie te ontmoeten. Eri herkende mij van mijn foto op mijn blog (we wisten van elkaar dat we deze dag gingen :) ). Het was gezellig druk, je kon overal goed kijken. Ook kwam ik Jacqueline, oud teamgenootje van het designteam De Egel, nog tegen en ook met haar even staan kletsen.

Morgen is mijn vriendin van het knutselclubje jarig en omdat zij dol is op vogels (ze koopt bijna elke stans van vogels die ze tegen komt LOL) heb ik deze kaart voor haar gemaakt.


De mooie opengewerkte stans van Marianne Design zat nog in de verpakking. Gecombineerd met een vogel die ik knipte uit scrappapier van P13 (Pools) en een gestempelde felicitatie. Hier en daar een glittersteentje om het extra feestelijk te maken. Gemat op roze en blauwgrijs , de kleuren uit het plaatje.
Ik houd zelf wel van deze kleurtjes.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans-LR0840-Marianne Design,   *tekst-PMCS10024-Precious Marieke,   *plaatje-P13-Birdhouse(2022),   *glittersteentjes