maandag 14 februari 2022

Jarig op Valentijnsdag.

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn 10 jarig blogjubileum. Een feestje om te lezen. Beide dames hebben al gereageerd en de pakketjes zijn net op het postkantoor afgegeven en zouden vanavond weggaan volgens de mevrouw achter de balie.

Vandaag is het Valentijnsdag, doen jullie er iets aan? Ik laat het altijd maar voorbij gaan, vroeger gaf ik de kinderen wel iets maar daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt :)
Degene die vandaag hopelijk goed verwend wordt is Caroline (van Caroline Cards) want zij mag vandaag haar verjaardag vieren. Ik heb deze kaart naar haar gestuurd...


Ik heb het mooie dessinpapier van Maja Design "Tropical Garden" weer gebruikt. Ook het plaatje is daarvan. Het is weer een draaimodel geworden, alleen heb ik nu de geschulpte stans van Crealies gebruikt. Het mooie blad en de tekst zijn stansen van Marianne Design.


Zo gaat hij verder open en zie je de paneeltjes met verschillend dessinpapier.Binnenin een verjaardagwens gestempeld (Marianne Design) en daarbij nog een blad geplakt. Dit model had ik HIER(KLIK) al eens in kerstuitvoering gemaakt, ik had het model gevonden in een ouder knutselmagazine. De kaart past gesloten gewoon in een vierkante envelop.

Deze kaart link ik bij 2 sisters on the blog waar ze meerdere vouwen willen zien.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*gefeliciteerd-LR0651-Marianne Design,   *blaadjes-LR0667-Marianne Design,    *stempel-CS1006-Marianne design,    *geschulpte stans-Crealies- XXL-Nest dies-Square with open scallop.