donderdag 10 oktober 2019

Woof....

Hallo lieve mensen, het is alweer donderdag en dus tijd voor een nieuwe kerstkaart. Week 41 staat al op de teller bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/ dus dat gaat al opschieten ;P
Ik heb voor deze keer een hond geborduurd...

Hello dear people, it's thursday week 41 and I've made a card with a cross-stitched dog for https://52weekstochristmas.blogspot.com/...


De ronde borduurstans van Marianne gebruikt. Het rode doily-frame en de zwarte cirkel daaronder zijn ook stansen van Marianne design. "Woof" is gestanst met een alfabetstans van CraftEmotions.
De mooie poinsettia's van Joy gebruikt na ze even met correctie-vloeistof bewerkt te hebben. In het hart een zwart glittersteentje. Op de ijspegels bovenaan glitterlijm gebruikt en ik vond tussen mijn lintjes nog een stukje lint met deze kerstwens. Om het wat beter uit te laten komen op een breder zwart lint geplakt.

Because on the front only a Christmas-wish is used , I stamped at the inside this text.Omdat op het lint alleen een kerstwens staat heb ik aan de binnenkant deze tekst gestempeld. Erbij een bot met strik van een andere set gestempeld en nog een stukje van het gezellig geruite papier van CraftSensations (Action) geplakt.

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime. 
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*https://52weekstochristmas.blogspot.com/

*borduurpatroon-oud tijdschrift,    *borduurstans-Craftables CR1465- Marianne Design,    *doily-stans-Craftables CR1201,-Marianne Design,   *stitched cirkel- Craftables CR1360-Marianne Design,   *cirkel-Nellie's Multiframes-MFD055,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *letters-CraftEmotions-115633/0163,    *stempel kluif-Art Impressions-Santa Paw set 4937,    *new year stempel-bij Engels magazine,   *ijspegelrand-Joy/Noor-6002/2036,    *dessinpapier-CraftSensations (Action).