vrijdag 10 april 2020

Een kaart voor een liefhebster van haken.../ A card for a crochet lover....

Hallo lieve mensen, op deze Goede Vrijdag kom ik weer even voorbij met een kaart. Deze kaart heb ik gemaakt voor Angélique, een mede-blogster die ook veelzijdig creatief is. Zij houdt o.a ook van haken en dat heb ik in deze kaart verwerkt....

Hello dear people, I've made this card for Angélique. A little "pick-me-up card" in this difficult times.
She loves also to crochet so I've made a card with this theme...


Basis is een witte dubbele kaart. Daarop roze karton geplakt omdat ik de kleuren uit het plaatje aan wilde houden. Dessin-papier is van Maja Design en dat ook allemaal op roze karton gemat.
De kopspelden zijn evenals het plaatje en de haak-benodigheden van Marianne Design. Op de kopjes van de spelden zitten zwarte glanzende sticker-rondjes geplakt als klein accent. De haaknaalden zijn uit zilver karton gestanst...nét echt hihi.

The little pins are stamped and on the heads I've put a shiny sticker dot so they look even more real. The crochet needles are diecut from silver cardstock.
She mailed me that she received the card and that she loved it :)
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Ik vond dat Angélique een opstekertje verdiende want ik las op haar blog dat haar ouders in Noord-Italië zijn én dat haar vriend ook 150 km van haar vandaan was. Zij stuurde hen lieve opkikker-kaarten(klik) vertelde ze. En dus kreeg zij er weer één van mij..LOL. Ze vond hem mooi mailde ze al :)

Dan had ik zélf nog twee opstekertjes....met deze kaartBen ik beland in de top 3 van deze twee challenges....Ik wens jullie een fijne dag en geniet van het mooie weer.
Dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*knipvel-Mattie's mooiste-MB0172,    *vierkante stans-Nellie Snellen-MFD056,    *haaknaald en wol-Craftables CR1235-Marianne Design,     *stempels spelden en label- EC0167 en EC0166- Marianne Design,    *dessin-papier-Maja Design-Coffee in the Arbour.