zaterdag 24 augustus 2013

Zussen en dochters..../ Sisters and daughters......

Goedemiddag lieve allemaal op deze regenachtige zaterdagdagmiddag. Leuk dat jullie weer even langs komen,ik heb ook alweer heerlijk rond zitten neuzen op verschillende blogs. Gisteren ook nog veel inspiratie opgedaan op de "Knotsgekke kaartendagen"in Den Bosch,ik heb er de hele dag rondgesnuffeld op m'n dooie akkertje. Niet veel gekocht maar wel veel ideeën opgedaan. Vandaag ook al lekker met die ideeën aangerommeld maar dat laat ik nog wel zien,e.e.a ligt nog te drogen. Deze scraplayout van mijn dochters heb ik vorig weekend en afgelopen week gemaakt , dat neemt bij mij altijd wat tijd in beslag.....hihi.
De bovenste foto was een foutje , de computer stond nog op grijstinten bij het afdrukken , ik vond het zonde om weg te gooien dus eens in deze layout verwerkt.
De woorden zijn op craft gestempeld met Versamark, witte embossingpoeder erop gestrooid en met de heattool verhit. Het ribbelpapier komt uit een speculaaspak,witte verf erover gebrushed.
 Vogelkooi van Tim Holtz gestanst en bewerkt met witte verf en frantage,muziekpapier erachter en dat piept ook hier en daar aan de randen tevoorschijn.
De randen van de foto's ook bewerkt met witte verf en vervolgens gemat op kraft waar je nog een héél klein randje van ziet. De stempel met "geluksmomentje"geldt natuurlijk voor mij als trotse mama....;p
Zelfgemaakte bloem en gestanste blaadjes,de zwarte zigzagrandjes zijn een stempel. Ik ben geïnspireerd geraakt voor deze scrap layout door een frans blad en de srap was van Sandrine Vachon, de linkerfoto (onder) is van haar layout ,de rechtse (boven) van mij............(duhhuh...)


De pagina staat nu eerst nog een tijdje beneden om van te genieten,dat snappen jullie wel toch??
Het roosjespapier is van Magnolia,muziekpapier van 7 Gypsies. Fijne avond en fijne zondag nog,lieve groetjes en tot blogs Miranda