zondag 17 april 2016

Kiekeboe..../ Peek-a-boo....

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn cadeautasje wat ik gemaakt heb als reminder voor de challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/.
Vandaag is het weer tijd om jullie te herinneren aan de challenge bij http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/. Die luidt nog steeds "combineer iets ouds met iets nieuws". We hebben al veel mooie inzendingen maar hoe meer zielen hoe meer vreugd ;p

Ik heb met héél veel plezier aan onderstaande  kaart zitten freubelen......
Een houten schutting in de tuin zorgt ervoor dat dit kleine ventje niet weg kan lopen. Hij is lekker met een rode en een gele bal in het groene gras aan het spelen. Het is vandaag een stralende zonnige dag en de kleine vogeltjes zitten op de schutting en in de takken van de bomen vrolijk te fluiten.
Hij staat door een gat in de schutting te kijken waar zijn gele bal is gebleven.....
En jawel hoor die ligt daar tussen het hoge bloeiende wilde gras. Maar hij ziet nog meer, aan de andere kant ligt een heel groot veld met bloemen, vooral klaprozen, wat mooi....
En héél veel vlinders vliegen er rond, daar zou hij wel verstoppertje in willen spelen...hihi.
De kaart zoals hij er geopend uit ziet. Het stempeltje van het hondje zat bij een Engels magazine.
Er zit dus echt een gat in de schutting waar je hem doorheen kan laten kijken omdat het een los lijfje met een los hoofdje is, zó grappig.
De tekst-stempel die ik op een stukje design-papier uit het klaprozen blok heb gestempeld zat ook bij het hondje. Op de schutting een splitpen gebruikt en daar met een stukje touw het "bord" aan "opgehangen". De "zon" is eigenlijk het hart van de waterlelie-stans van Marianne Design.
Oud zijn...de ballen, de kleine geponste bloemetjes, het houtpapier.
Nieuw zijn...de grasrand, de vogeltjes, de zon, de takken

Ik hoop dat jullie met net zo veel plezier naar deze kaart gekeken hebben als ik had met het maken ervan én natuurlijk dat jullie meedoen aan deze challenge bij http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/. Vermelden jullie er wel bij wat "oud" is (minimaal een jaar) en wat "nieuw" is ? Dank jullie wel.
Bedankt voor je bezoekje, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
*Knutsels en Kadootjes : #34 Hout op je kaart.

*houtpapier-papierblok Action,    *stempel hond en tekst-stempel op tuinbord-gratis bij Engels magazine,    *derwent colorsoft potloden,    *vogeltjes-creatable LR0410-Marianne Design,    *ballen-creatable LR0332-MD,    *zon-creatable LR0406-MD,    *grasranden-craftable CR 1355-MD,    *takken-CraftEmotions-115633/0152,    *bloeiende grassprieten-CraftEmotions-115633/0142,    *design-papier-paperstack Poppy Fields-CraftEmotions 118040/0201,    *tekststempel binnenzijde-clear stamp Marianne Design-CS0844,    *pons-daisy's,    *glittersteentjes