donderdag 27 juli 2023

Juli-challenge bij 52 weeks to Christmas

 Hallo lieve allemaal, wauw wat waren jullie enthousiast over mijn vorige kaart. Zó ontzettend leuk om te lezen en ik ben er erg blij mee.

Vandaag is het alweer de laatste donderdag van de maand en dus tijd voor een nieuwe challenge bij http://52weekstochristmas.blogspot.com/ 
Deze keer heb ik hem bedacht en nu wil ik graag zien :
"wat doet jou denken aan kerstmis van vroeger?" Zijn het de worstenbroodjes na de nachtmis, het naar de mis gaan, de nieuwe kerstkleding, mooi gedekte tafels, familiebezoek etc. Verwerk dit op je kerstkaart en vertel het in je post.


Deze kerstkaart heb ik gemaakt met de sketch van de Egel voor de juli-challenge waar we ook als thema hebben ; "wat aan vroeger doet denken". Twee vliegen in één klap dus hihi.

Ik heb voor het zingende misdienaartje gekozen omdat Tanika en Dainy járen bij het kerkkoor "Melodia" hebben gezongen. Vooral rond kersttijd waren er heel veel kerstmarkten, bejaardenhuizen en diensten in de kerk waar bij gezongen moest worden. Het was een leuke, feestelijke tijd met veel gezelligheid want ze gingen ook op kamp en deden mee aan een Nationale wedstrijd in het Land van Ooit. Als ik nu kinderstemmen liedjes hoor zingen denk ik er altijd aan terug. Het zijn mooie herinneringen aan die tijd.


Nog een foto op een witte ondergrond, zo is de hulstrand aan de bovenkant beter zichtbaar. De besjes zijn gemaakt met een witte pearlpen en rode glinstersteentjes. Ik heb het zangertje in 3d gemaakt want ook dat is iets wat ik vroeger bij het maken van kerstkaarten deed.  Op zijn jurkje aan de randjes wat glitterlijm gebruikt. De tekst bij het zangertje is een gedeeltelijke afdruk van een stempel van Marianne Design.

Als prijsje kun je deze labelstans met pinguïn en deze set mini-stempeltjes verdienen.


Gaan jullie weer gezellig meedoen? Vanaf morgen staat de link voor deze challenge online en hij loopt tot volgende week donderdag 23:59 uur Ned. tijd.  Heb je voor deze week een kerstkaart klaar dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:59 uur Ned. tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*hulstborder-Joy/Noor-6002/1230,   *cirkel-Nellie Snellen-MFD055,   *doily cirkel-CR1474-Marianne Design,    *dessinpapier-Maja Design-Traditional Christmas 2020,    *plaatje-Moreheads-11052/183,   *liedje-CS0945-Marianne Design,
*takjes-Sizzix-Tim Holtz-661597,   *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,   *tekst-SL/ES/stamp85 Studio Light,   *pearlpen-Viva Decor