donderdag 1 februari 2018

Kerstkaart in 3 d.... / Christmascard in 3 d....

Hallo lieve mensen, hebben jullie het ook zo gehad met het weer? Ik vind er niets aan, al die regen en grijze dagen. Afgelopen dinsdag was het wel heerlijk en ik ben toen bijna de hele ochtend met Ziva aan de wandel geweest...genieten.
Waar ik ook bij heb zitten genieten was bij de januari-challenge van 52 weeks to Christmas. Er werd namelijk een kaart gevraagd met een 3d-plaatje erop. Dat was weer even geleden maar toen ik zat te knippen had ik de smaak weer zo te pakken, blijft toch wel heel leuk om te doen.

Hello dear people, at the Januari-challenge from 52 weeks to Christmas they want to see a 3d-picture. 


Als ik 3-d plaatjes opwerk gebruik ik altijd kit. Ik kan daarmee namelijk de diepte die ik wil precies bepalen. Ik bol de plaatjes wat op en laat de randjes elkaar haast raken.

I used 3d glue to create depth in this picture. I love glue because it allows me to determine the distance between the layers.


Hopelijk zie je dat hier een beetje. Het meisje staat op een cirkel waar ik met blauwe chalk de achtergrond heb gekleurd. Gemat op een andere cirkel met een ruche ertussen en afgezet met een kralenbandje. De grijsblauwe sierlijke cirkel hier en daar bewerkt met correctievloeistof en glinster-steentjes erop geplakt.

Between the circles I glued some lace and around the circle a little string with glass beads. I used some correction fluid and sticky crystals.


De mooie poinsettia van Marianne design in de gebruikte twee kleuren blauw gestanst, bewerkt met correctievloeistof en stickles glitterlijm. Bovenaan de randpons met sneeuwkristallen van Martha Stewart gebruikt. De kleine sterretjes die daaruit komen heb ik rond het plaatje geplakt met in het midden een stipje glitterlijm.

On the poinsettia I've used some glitterglue. The little stars are leftovers from the border at the top of the card. The design paper is from Maja-Design. The text is part of the design-paper.


Het mooie dessin-papier van Maja-Design weer gebruikt. Daar komt ook de tekst uit. Halverwege de kaart ook de border van bovenaan weer gebruikt. Nu afgewerkt met een strookje kant.

Thank you for your visit. See you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje. Tot ziens op Blogger.
Lieve groetjes Miranda

*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/2018/01/challenge-januari.html
*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/ de wekelijkse kaart.
*Vintage and more-Facebook
*De Egel Kerstchallenge nr. 1 van februari-Facebook

*dp-joyous winterdays-Maja Design,    *randpons-Martha Stewart,    *knipvel-paintbox poppets-Christine Haworth-Jalekro,
*cirkelstans-Holly Jolly Christmas-Yvonne Creations-YCD10067,    *poinsettia-creatable LR0435-Marianne Design,
*blaadjes-fantastic flowers-leaves-Precious Marieke-PM10096,    *besjestak, kraaltjeslint-Action,    *kant, glittersteentjes,
correctievloeistof,   *stickles glitterlijm-Ranger