donderdag 13 januari 2022

Winterse vogeltjes...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn mannenkaart, altijd leuk om te lezen. Het is alweer week twee van januari en de tweede kerstkaarten-donderdag bij 52 WTC. De top 3 van de laatste challenge van 2021 is ook bekend en die kun je HIER(KLIK) vinden. Gefeliciteerd dames!

Voor mijn kerstkaart vandaag heb ik een stempel van Stampendous tevoorschijn gehaald. Ik heb de vogeltjes ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden en geblend met geurloze terpentine. De achtergrond heb ik met chalk heel lichtblauw gemaakt en met de witte gelpen dwarrelende sneeuw gemaakt/stipjes gezet. De "sneeuw" op de tak is gemaakt met "Aleene's glittersnow", een potje dat ik denk al een jaar of 5 gebruik en dat net zo smeuiig is gebleven als in het begin.


Omdat ik de aandacht niet af wilde leiden van die twee dotjes heb ik de kaart, voor mijn doen, vrij strak gehouden. Alleen een grote poinsettia (Marianne Design) met een stukje scrapfloss erachter ter decoratie. De tekststempel is al een oudje van CraftUnlimited (Boekenvoordeel).
Het dessinpapier is van CraftSensations.
Ik wil deze kaart linken bij Dutch Card Lovers (wintervogels) en bij Knutsels en Kadootjes (iets met een D) Ik zie Dwarrelende sneeuw, een Dasje en Diagonaal gestreept papier.
Ik zag dat bij kleuren met potloden challengeblog alles mag dus daar link ik deze vogeltjes ook.

Hebben jullie ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wil delen op het blog van 52 weeks to Christmas dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER(KLIK) linken en komt er zeker iemand van het dt een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda